Hvad er planter af tropiske oceaner?

01/12/2018 by admin

De tropiske oceaner på jorden ligge i en Ækvatorial band mellem Tropic of Capricorn og Krebsens vendekreds. Tropiske vand oceaner består af midten af Atlanterhavet og Stillehavet oceaner og næsten alle af det Indiske Ocean. De tropiske oceaner regulere jordens klima i stor grad og også spille en vigtig rolle i påvirker storstilet vejrmønstre. Vandtemperatur i det tropiske ocean forbliver på en konstant 68 grader hele året. Fleste af planter i tropiske oceaner er del af et mangfoldigt økosystem, som er veltilpasset til at varme vand.

Rødalger

Rødalger er en plante af varme tropiske oceaner og have eksisteret i deres naturlige habitat for de sidste 500 millioner år. Rødalger er rig på proteiner og vitaminer og er en vigtig fødekilde i Asien. Rødalger får sin røde farve fra pigment phycoertythrin, der har evnen til at absorbere blåt lys og afspejler rødt lys. Blåt lys er i stand til at trænge ind i dybere vand og dette gør det muligt pigment forårsager den røde farve til photosynthesize og findes på dybere dybder i forhold til andre alger. Rødalger er relativt nemme at dyrke og denne proces har været i sted i Japan i de sidste 300 år.

Havgræs

Havgræs plante gruppe består af næsten 60 forskellige marine planter, der formerer gennem blomstring og frugt produktion. Seagrasses er rigelige i de varme, tropiske hav farvande, og ifølge 2003 FN 's miljøprogram, de dækker næsten 110.000 kvadrat miles af tropiske oceaner plads. Søgræs senge er vigtigt fisk og skildpadde grobund og give husly til utallige fiskearter. Havgræs også skjold kyster fra erosion og ekstreme vejrforhold, stabilisere og fælde kystnære sediment og absorbere kuldioxid fra vandet.

Planteplankton

Planteplankton er encellede drivende planter findes på alle ocean overflader, herunder det tropiske ocean. Planteplankton er den mest rigelige plantearter i havet og har brug for rigelig sollys og næringsstoffer fra havvand til at trives. Planteplankton findes kun i øverste lag af vand og er primært afhængig af næringsstoffer flydende op fra dybet af havet for næring. Disse planter er ansvarlig for næsten halvdelen af den fotosyntese, der sker på jorden. Planteplankton omdanner næringsstoffer og lys til organisk materiale, som er derefter udnyttet af fødekæden i havet. Når fytoplankton dør, de glider til ocean gulve og blive langsigtet lagerenheder for kulstof.