Hvad er navnene på Grooming værktøj for heste?

04/16/2018 by admin

Hvad er navnene på Grooming værktøj for heste?

Grooming er en væsentlig del af vedligeholdelse af udseende og velbefindende af din hest. Det tjener til at befri den for mudder og flåter og holder hove barrierefri. Grooming en hest bør altid udføres fra toppen af dyrets hals ned til sin bageste. Start på en flanke og gentage processen på den anden. Hesten bør ideelt set være bundet op af dens hoved-krave, mens du grooming det. Værktøjerne bør anvendes i denne rækkefølge.

Hoven pick

En hoven pick er som regel lavet af metal og består af et håndtag og en stump, kroget spids. At have plukket op din hests mund (ved kører hånden ned af benet og klemme fetlock, derefter cradling hov fra nedenunder), brug hoven pick, skrabe væk fra dig, til at fjerne noget mudder og sten fra undersiden af hoven. Være særlig opmærksom i rillerne på begge sider af "frog" (den hævede, trekantede del, der løber fra hælen til halvvejs ned sålen), men undgå at bruge på at frøen, selv, da dette kan være følsomme.

Kaste kniv

Trods sin temmelig skræmmende navn, en kaste kniv kan vise sig uvurderlig i håndtering af tunge aflejringer af mudder, der kan overholde din hests pels. Dette er et særligt problem i vintermånederne når heste udvikle deres længere vinterfrakker. Enten med en lige eller buet kant fremstillet af plast eller metal, at kaste blade bør trækkes ved hjælp af meget blide pres i retning af hestens hår. Brug ikke på manke eller hale som det er det sandsynligt at trække hår ud i disse områder. En kaste kniv er også nyttige til rengøring af hår fra mellem dine andre børster børster. Hvis din hest ikke er for mudret kan du give afkald på ved hjælp af den kaste kniv.

Karry kam

En karry kam er som regel lavet af gummi, herunder børster, og ovalt, selv om seneste typen gel er blevet udviklet som forme til formen af din hånd. Det er designet til at bruges i cirkulære bevægelser, mens du flytter baglæns fra halsen. Formålet med karry kam er at løsne snavs, der er blevet stillet under hestens hår. Din hest kan nyde den "massage" at karry kam giver, men må ikke bruge det på dyrets ansigt eller ben, da disse er mere følsomme, er beklædt med meget korte hår. Også skal udvises forsigtighed omkring de mere knoklet områder af hestens krop, skuldre og ryg.

Dandy pensel

En dandy pensel børste med den stiveste børstehår og er beregnet til at fjerne snavs, der har været fortrængt af karry kam. For at gøre dette, skal du bruge en flicking bevægelse for at børste snavs væk fra din hest. Du bør se et pust af støv med hver flick. Når støvet er mindre synlige, gå videre til det næste værktøj.

Krop børste

Legeme pensel har blødere børster end dandy og er designet til at udjævne ned håret, der har været pjusket af karry kam og dandy pensel. Brug lang, glat strøg over hestens pels. Så længe de tidligere værktøjer har været brugt i den rigtige rækkefølge, når du har gået over din hest med legeme pensel, bør det ser rent og skinnende.

Manke kam

Med din hests krop nu ren, bruge manke kam til kam gennem hestens manke. Starte nær ørerne og flytte tilbage, befri manke af eventuelle tangles. Placere den frie hånd på manke, hvor det slutter sig til hestens hals i toppen af hver sektion du kam. Dette vil hjælpe dig til at føle, hvis du trækker alt for hårdt (selv om jeres hest vil sikkert lade dig vide). Med stædig knob, holde manke over knuden så ikke pres på rødderne. Gør det samme med halen, men bruge den dandy pensel, som denne tendens til at resultere i færre brudt hår.

Håndklæde eller klud

Med alt andet afsluttet, alt hvad der er er tilbage at gøre at give din hests krop en gnide med et håndklæde eller klud. Dette vil bringe den naturlige glans i sin frakke.