Hvad er et yngle boks?

05/16/2013 by admin

Yngle kasser kan bidrage til at sikre sikkerheden for nyfødte hvalpe under og snart efter den fødende oparbejde. Yngle kasser bringe flere fordele i forhold til dagene af tillade din mor hund bare vandre ud og har sine unger i et skab, eller placere hende i en kurv til at holde alle indeholdt.

Identifikation

De fire vægge i et yngle kasse, høj nok og som hvalpene ikke kan rulle ud af det, har en åbning i fronten lav nok for den moder hund til at træde ud af komfortabelt. Rails placeret rundt i bunden af indvendigt vægge holde moder hunden fra smashing hendes hvalpe mellem hende og væggene i boksen.

Størrelse

Størrelsen på boksen yngle afhænger af størrelsen af hunden. Hun bør være i stand til ligge komfortabelt, fuldt udbygget, og være i stand til at holde sine hvalpe foran hende. Du ønsker ikke plads til at være for stor, men som hvalpene kunne blive spredt omkring kassen, som kan forårsage desorientering og en følelse af usikkerhed. I begyndelsen, de har brug at bo tæt på deres mor og til hinanden for komfort.

Fordele

En yngle boks gør forberedelse til fødslen mindre stressende for din hund, fordi du kan lære hende, at hun har en særlig plads at gå og have hendes hvalpe, i stedet for at vandre rundt forsøger at finde en privat plet på hendes egen. Dette væsentlige værktøj kan også hjælpe til at holde den fødende rod indeholdt, hvilket gør det lettere at rengøre. Hvalp messer holdes også på ét sted.

Flere fordele

Med brugen af en yngle-boks, kan moder hunden kommer og går som hun behager efter fødsel, og hvalpene vil blive holdt begrænset til sikkerheden i boksen. Boksen også holder dem bedre beskyttet fra kladder.De fleste moderne yngle kasser kan genbruges og kan skilles ad for rengøring.

Overvejelser

Du vil gerne give moder hunden et par uger at vænne sig til tanken om boksen yngle bliver hendes plads, før hun føder.Du kan gøre din egen yngle-boks ved at designe det selv, eller brug af planer til rådighed online (Se ressourcer).Virksomheder specialiserer sig i fremstilling yngle kasser, men de er ikke billig. Da boksene kan genbruges, kan dette gøre omkostningerne værd, hvis du har planer om avl ofte.