Hvad er en mikrofon Mixer?

11/06/2016 by admin

Der er mange værktøjer, der går ind i en kvalitet lydoptagelse. Udover at have en god mikrofon, er en mixer til stik sig i afgørende. Fra den blanding bord har du dynamisk kontrol af den lyd, der går ind i mikrofonen.

Volumen

Selvom du kan styre lydstyrken på optagelse input, som et computerprogram eller enkeltstående 4 - eller 8-spor, det første sted at justere er din derudaf volumen på mixeren.

Pan

Med en mixer, kan du justere den venstre og højre lyd placering af mikrofon via funktionen pan. Dette kan du enten helt eller delvist fokus Øresund fanget ind i den højre eller venstre øre.

Udligning

Blanding boards har også bas, mid og treble kontrol til yderligere dynamikken i din mic. Nogle har underafsnit inden for disse tre grundlæggende kontrolelementer, som tillader dig at justere mindre områder af input.

Stereo

Hvis du har to mikrofoner, kan du registrere dem som stereo. Bruger funktionen pan, kan du sætte lyden af en mikrofon i venstre indgang og den anden i retten, at skabe en fuldstændig, levende lyd.

XLR

Blandere har 1/4 guitar input for mikrofoner med et stik, men de fleste mikrofon kabler kommer med XLR som deres output. Dette er en tre-ben, afrundede ende, hvorefter nogle mikrofoner til at blive drevet fra mixeren selv.