Hvad du behøver at vide når du køber en diamantring

September 24

Købe en diamant kan vise sig for at være en af de vigtigste køb af dit liv. Uanset om køber en forlovelsesring eller et jubilæum stede, er kendskab til diamanter afgørende at sikre, at du ikke er snydt.

Cut

Snit af en diamant bestemmer, hvordan den reflekterer lys. En diamant cut bør være din første betragtning, som en lav kvalitet cut vises kedelig.

Klarhed

Fejlfri diamanter findes sjældent. De billigste diamanter har indeslutninger eller revner, synlig for det blotte øje; nogle anstændigt prissat diamanter viser imidlertid ikke indeslutninger indtil forstørret.

Farve

Farveløs diamanter tillader lys at passere uhindret. Mens virkelig farveløs diamanter kan bryde dit budget, kan medium grade diamanter viser ingen farve for det utrænede øje, hvilket gør dem en sparsommelig valg.

Karat vægt

Karat vægt refererer til størrelsen af diamanten. Typisk, jo større den diamant, jo dyrere. Dog undertiden forskellige indstillinger kan gøre din diamant skiller sig ud, får det til at se større.

Certifikat

Et certifikat, der fungerer som en blåstempling af din diamant. Et certifikat legitimerer udstedes primært ved Gemological Institute of America (GIA) og amerikansk perle samfund (AGS), din diamant.

At vælge en butik

Være på vagt over for små, individuelle ejede butikker og bonde butikker at tilbyde priser, der synes meget lavere end konkurrenterne. Abonnér på det gamle ordsprog, "Hvis det er for godt til at være sandt, det sikkert er."


© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com