Hest kosttilskud for hudallergi

03/13/2018 by admin

Hest kosttilskud for hudallergi

Heste lider af en bred vifte af hud allergier, og deres reaktion kan variere fra tilsyneladende harmløse bump til svær kløe, irritation og hårtab. Ud over traditionel medicin er der flere feed kosttilskud, der kan hjælpe med at forhindre eller reducere allergiske reaktioner hos jeres hest.

Flyve kontrol

Hud allergier er ofte forårsaget af flyve bid. Der er flere kommercielle feed-through flyve-produkter, som dræber flyve larver i hestegødning, før de modnes til voksne fluer.

Hvidløg

Hvidløg kan føjes til en hest kost til at afskrække flyvende insekter. Ifølge Dr. Lydia grå flyver DVM, mens der er ingen videnskabelige beviser, at Hvidløg frastøder, "mange mennesker sværger ved disse naturlige produkter. Det faktum, at der ikke ydes støtte til forskning betyder ikke, produkterne, der ikke virker."

Hørfrø

Der er beviser at hørfrø reducerer effekten af hud allergier. En undersøgelse foretaget af universitetet i Guelph Equine Forskningscenter viste, at fodring knust hørfrø til heste udsat for allergener resulterede i en mindre alvorlig reaktion i forhold til en kontrolgruppe.

Andre kosttilskud

Der er anekdotisk bevis for at flere andre naturlige kosttilskud, når føjet til en hestens almindelige foder, mindske sværhedsgraden af hud allergier. Disse omfatter Spirulina, kinesiske hampefrø og MSM.

Allergen unddragelse

I en artikel i "The Horse" magasin, dyrlæge Dr. Bettina Wagner sagde, er"min anbefalede behandling af hud allergier allergen unddragelse." Wagner anbefaler minimere eksponering af blanketing og/eller opstaldning hesten når insekter eller luftbårne allergener er på deres højeste.