Gratis Luigi spil

05/21/2013 by admin

Luigi er Marios bror og partner i de talrige versioner af Super Mario Bros og Mario Bros spil, der er tilgængelige på mange generationer af spillekonsoller. Der er også andre Luigi spil lavet af tredjeparts-udviklere og -brugere, der er gratis. Spillere kan finde disse spil online på en række gaming websteder.

"Luigis hævn"

"Luigis hævn" er en Adobe Flash Player spil tilgængelige på webstedet gratis Mario spil. Spillet har tre forskellige tilstande, hvor du spiller som Luigi. Starte spillet ved at klikke på "Spil-Modes" og derefter vælge en spiltype--Klik på enten "Story Mode," "Tudse massakren" eller "Kickups." Du kan vælge en rulning baggrund. Din score er placeret i nederste venstre hjørne af skærmen, dit helbred er placeret i den nederste i midt del af skærmen og din mønt counter er på højre side af skærmen. Du kan flytte gennem niveauet med den venstre eller højre retningsbestemt nøgler, hop over fjender eller huller ved at trykke på op-tasten, ænder ved at trykke på ned-tasten og trykke på "Shift" at gøre Luigi kick. Hvis du falder, du vil dø og blive præsenteret med en skærm beder dig, hvis du ønsker at prøve igen. Klik på "Prøv igen" at prøve igen.

"Luigi køre"

Adobe Flash Player spil "Luigi's Run" er tilgængelig på webstedet spil gratisspil. Brugeren spiller som Marios bror Luigi, der skal nå udgangsstedet niveau uden at røre en fjende eller faldende offer at fælder eller brande. Bruge retningspilene til at flytte og mellemrumstasten til at hoppe. Når du er klar, skal du klikke på "Start". Flytte Luigi med pile og hold øje med fjender, brande eller fælder. Dit liv er vises på den nederste midterste del af skærmen. Sværhedsgraden er også vises sammen med din score. Når du når den grønne orb held, har du vundet niveauet.

"Luigi's Mansion"

"Luigi's Mansion" er en gratis Adobe Flash Player spil tilgængelige på webstedet LuigiGamesOnline. Dette spil er en remake af den første klassiske "Donkey Kong." Du spiller som Luigi på en mission for at redde din bror Mario fra et spøgelse. Starte spillet ved at trykke på mellemrumstasten. Flytte rundt ved hjælp af piletasterne på dit tastatur og hoppe med mellemrumstasten. Du har tre liv, som vises i øverste venstre hjørne af skærmen. Din score optalte i midten af skærmen, og bonuspoint er optalt på den højre side af skærmen. Formålet med spillet er at undgå baby spøgelser spytte ud af det store spøgelse, mens gennemkører veje og klatring stiger for at redde Mario. Vær forsigtig, fordi spøgelserne vil følge dig, og hvis du er rørt når du vil miste et liv.

"Luigis dag"

"Luigi's Day" er en anden Adobe Flash Player spil på webstedet LuigiGamesOnline. Dette er en typisk Mario Bros spil, hvor du går gennem niveauet, indsamle mønter og stomp fjender. Brug venstre eller højre piletasterne til at flytte til venstre eller højre, skal du trykke på pil op for at gå gennem døre og op stiger og tryk på ned-tasten til at gå ned stiger og rør. Tryk på mellemrumstasten for at hoppe. Hvis du dør, klik på "Prøv igen" til at starte igen.