Grand Theft Auto Vice City snyder for flere penge

September 14

Developer Rockstar Games' "Grand Theft Auto" videospil-serien har efterladt en sti af blodige ødelæggelse i sit kølvand, og "Grand Theft Auto: Vice City" tager denne voldelige formel og sætter det i en "Miami Vice" møder "Scarface" historie og miljø. Nogle af de elementer, der gør "Grand Theft Auto: Vice City" sjov er brugen af penge som en drivende punkt i gameplay og evnen til at bruge snyder for at få flere penge.

At få udbetalt

Udgivet i oktober 2002 for PlayStation 2 (PS2) og i 2003 til Xbox og PC, "Grand Theft Auto: Vice City" kombinerer spænding og række racing spil med brutalitet skydespil og sætter det i en åben verden-omgivelser. Historien følger Tommy Vercetti og hans anledning til at etablere sin dominans i verden af organiseret kriminalitet ved at tage kontrol af Vice City. For at blive Vice City kingpin af kriminalitet, har Tommy at tegne rivaliserende narkohandlere og kriminalitet chefer og tjene penge.

"Grand Theft Auto: Vice City" tillader snyd hvis du har brug for lidt hjælp, hvad enten det er for nogle hårdt tiltrængte ammo, en bedre bil eller en hurtig løsning for deres penge problemer. At få flere penge når du ønsker, er en kæmpe fordel, fordi penge kan du købe ting i spillet, som vil hjælpe dig videre. Fordi du kan holde styr på din indtjening i det højre hjørne af skærmen, ved du hvad våben/ammunition du har råd til før en mission, købe mad at genvinde sundhed eller købe egenskaber til at gemme dit spil.

Snydere Win

En af de bedste måder at gøre en masse penge i en fart er ved at køre ned fodgængere med en bil, så at komme ud og tage penge de har droppet. Denne metode gør det muligt at få en masse dræber uden at sætte dig selv i fare eller spilde ammunition, men den større spree, flere betjente vil komme til at stoppe dig. Lavere ønskede niveau snyde får politiet ud ryggen og du kan fortsætte din krigsstien. Indtaste denne snyde under gameplay til PS2: "R1", "R1," "Cirkel", "R2," "Op," "Ned," "Op," "Ned," "Op," "Down." Tryk på "Højre Trigger", "Højre Trigger,", "B" for Xbox, "Sort", "op," "Ned," "Op," "Ned," "op," "." PC, skal du skrive "LEAVEMEALONE."

En anden måde du kan få hurtig cash er at få kontrol over søstjerner ø palæ, som vil give dig en uendelig mængde af bøller til at arbejde for dig. Du kan dræbe dem så meget som du ønsker, og tage de penge de drop uden frygt for dem kæmpe tilbage.

Flere penge

Penge er overalt i Vice City, men et oplagt sted at kigge er en bank. Du kan røve El Banco Corrupto, når du er færdig med Job mission. Gå ind i banken, drej til højre og gå op ad trappen til lederens kontor. Dette er hvor du vil finde nogle af penge, og resten kan findes i højre side af det rum, der har en elevator. Bemærk at dette vil øge din ønskede niveau, så brug den lavere ønskede niveau snyde for at holde dig ude af skader.


© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com