Gode sange til at synge

04/16/2018 by admin

At finde god musik og sange til at synge, afhænger af dine særlige smag i stil, samt din vokale rækkevidde og sangtalenter. Den begivenhed, som vil blive sunget sangen bestemmer også præcis hvilken sang vil være god og om det vil passe lejligheden. Oplev årsagerne til sang, din særlige smag, og arbejde inden for dine evner for at finde den bedste sang at synge.

Miljø

Finde en egnet sang til særlige lejlighed eller begivenhed. Tænke grundigt over hvorfor du synger sangen, og hvad dens formål er for den særlige lejlighed. Passende sange vil variere afhængig af begivenheden. Skolen betragtning kræver sange for en bred vifte af mennesker og bør være familievenlig. "Over Rainbow" er et godt valg til betragtningerne, som er Vis melodier, folkesange og operaarier.

Synge jazz eller blues hæfteklammer på barer eller klubber, selv om stedet ikke er specifikt rettet mod en bestemt slags musik. "Lady Sings the Blues" og "Mærkelige frugt" er følelsesmæssige sange med stærke temaer, og gear mod voksne publikum.

Tage ferie og særlige begivenheder (som gradueringer, masserne eller fødselsdage) i betragtning, når det besluttes på en god sang at synge. Salmer kan ændre fra ferie til ferie, og gradueringer og fødselsdage kan kræve inspirerende sange, der er sekulære.

Stil

Oplev din egen personlige stil for at synge. Selv når en hændelse eller situation dikterer, hvilke typer af sange til at synge, er der altid masser af muligheder inden for dette spænd. Find den stil eller musikgenre du nyder mest, og udtrykke dig gennem sang. Sang fra hjertet tilføjer dybde til en sang, og når virkelig involveret i en sang, du tilføje mere. Pick en jazzet sang, hvis du nyde lummer, blues stil musik. For opera og klassisk musikelskere, find jeg en sang fra "La Boheme."

Være tro mod din stil. Synge en sang, bare fordi andre mennesker nyder det vil ikke skabe den samme effekt, især hvis du er uinspireret under udførelsen.

Færdigheder

Få at vide din vokale rækkevidde og musikalske evner. Forsøge at synge en sang med høje toner, når du har en lav stemme, kan skabe en dårlig præstation. Sange kan også omarbejdes for at passe en bestemt vokale rækkevidde.

Look for kunstnere med brede vocal lønrammer. Kate Bush tilbyder "Wuthering Heights" en bred vokale rækkevidde for kvindelige sangere, f.eks.