Foxtail græsser & kæledyr

December 13

Foxtail græsser & kæledyr

Kæledyr kan være plaget af mange spørgsmål, og den kloge ejeren holder øje til potentielle problemer på alle tidspunkter. Selv tilsyneladende kan uskyldige ting såsom visse græsser forårsage skade på kæledyr. Foxtails kan se harmløse, især når ikke i fuldt flor, men kan forårsage alvorlig skade på kæledyr i ekstreme tilfælde. Selv når pet undslipper alvorlig skade, en foxtail kan forårsage en masse ubehag, hvis ikke behandles hurtigt.

Om Foxtails

Foxtail græsser synes uskadelige nok, mens de er unge og grønne, når de ser meget gerne alle andre græs. Som sæsonen skrider frem, de udvikler frø hoveder består af en række individuelle sektioner stablet et på toppen af en anden. Mens de er grønne, lederne typisk forbliver i et afsnit, men når de tørrer, hver sektion adskiller let fra de andre til at blive en lille, arrowhead-formet seedpod. Hver pod er bittesmå hår-lignende modhager, der holder foxtail på plads når det integrerer i pels eller hud.

Farer

Foxtails kan være farlige, når de spidse hoveder arbejder sig gennem en dyr pels og ind i huden, tvunget i dyrets normale bevægelser. Når den skarpe spids Når huden, fortsætter det med at flytte indad, piercing huden og forårsager irritation, der kan resultere i bylder. Bælg kan også indgive en dyrets øje, øre eller hals, at skabe en uendelig kilde til irritation og infektion. De kan også lodge ligger i gjorden mellem en hund tæer og arbejde ind i huden før de er bemærket. En integreret foxtail kan endda flytte rundt i kroppen og kan ende med at skade hjertet, lunger eller andre organer, resulterer i alvorlige sygdom eller død.

Symptomer

Symptomerne på en foxtail varierer afhængigt af dens placering på kroppen. Hvis indgivet i foden, et dyr kan tygge gentagne gange på hans mund, og en klump kan være synlige på foden eller underbenet. Et dyr med en foxtail i øjet kan udstille nogle decharge eller hævelse, og typisk holder øje lukket. En foxtail blev indgivet i ørerne kan medføre konstant hoved rysten og pawing på ørerne, og en foxtail i næsen vil forårsage hyppige og gentagne nysen. Hvis rævehalen er i halsen, kan pet hoste eller gag gentagne gange. I de fleste tilfælde, vil pet kræver bistand fra en dyrlæge til at fjerne foxtail.

Kontrol

Alle foxtail græsser skal destrueres, så snart de er opdaget. Grave dem op, brænde dem eller bruge pet-safe herbicid. Fjernelse gøres bedst, før frø hoveder udvikle, for at holde foxtails i at vokse tilbage. Området kan kontrolleres tidligt det følgende forår til at fjerne alle planter, der har overlevet. Check kæledyr omhyggeligt for foxtails på en regelmæssig basis med en tættekam og fjerne og ødelægge enhver, der er fundet.


© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com