Fordele for plejeforældre i Californien

10/15/2016 by admin

Fordele for plejeforældre i Californien

At være en foster forældre kan være en berigende oplevelse. Ud over at hjælpe til at lyse et barns liv i nød, får plejeforældre i Californien en lang række fordele til at sikre, at de er i stand til bedst yde for barn eller børn i deres varetægt. Golden State anerkender de særlige behov hos plejeforældre og arbejder for at sikre, at forældrene får den støtte, der er nødvendig for at give kærlig hjem. Alle ydelser tilbydes gennem:

California Department af børn og familie tjenester

425 Shatto sted

Los Angeles, CA 90020

213-351-5507

dcfs.ca.us

Aflastningspleje

En af de største udfordringer, der fremmer forældre til børn med særlige behov eller adfærdsmæssige problemer ansigt er at finde kort sigt kvalitet udskiftning pleje for deres plejebarn. Staten Californien tilbyder et pusterum pleje program, der er designet til at tillade foster forældre til børn med særlige behov for at tage en pause. Plejeforældre, der arbejder døgnet rundt for at opfylde behovene hos et barn med fysiske eller følelsesmæssige spørgsmål kan blive brændt ud og blive mindre effektiv som forældre. For at forhindre dette, tilstanden giver professionelt uddannede barn plejepersonalet til at bo hos barnet mens foster forældre tager nogle meget fortjente tid off, typisk varede ikke mere end et par dage.

Gratis Parenting klasser

Forældrerollen klasser kan være yderst gavnligt og tilbydes gratis til rådighed for alle ansøgere, der ønsker at blive plejeforældre i staten Californien. Disse klasser undervises af licenserede socialrådgivere og instruere nye og potentielle plejeforældre på grundlæggende i børnepasning samt, hvordan at tage sig af en særlig behov barn eller barn med følelsesmæssige problemer. Deltagere i klassen lærer metoder til håndtering af stress, betydningen af struktur i et barns liv og forskellen mellem disciplin og straf. Ud over de klasser, der leveres, tilbydes support 24 timer i døgnet gennem Californien afdeling for børn og familie tjenester.

Finansielle bistand

Ud over at være undertiden stressende, kan at blive en foster forældre præsentere finansielle bekymringer. For at opveje omkostningerne ved at rejse et plejebarn, staten Californien indeholder en månedlig betaling at den foster forældre, der skal anvendes for typiske børns fornødenheder såsom tøj, mad og legetøj. Mens den månedlige rente til fremme forældre kan variere efter county, den typiske månedlige stipendium gennemsnit $446 til $667 pr. måned pr. barn og er baseret på faktorer såsom alder og behov hos barnet. For børn, der betragtes som særlige behov som følge af fysiske eller følelsesmæssige problemer, forhøjes denne sats af en ekstra $84 til 175 dollars per måned, baseret på specifikke behov som fastsat af staten.