Fire kommunikation Tips til ægteskab

11/27/2012 by admin

Fire kommunikation Tips til ægteskab

Når to mennesker er engageret i at gøre deres ægteskab stærk, nødt de i sidste ende til at forbedre deres kommunikationsevner. Lær at kommunikere godt med din ægtefælle, uanset om du kampene eller diskutere vigtige beslutninger. Fokusere på at forbedre din kommunikation nu for en bedre og stærkere ægteskab i fremtiden.

Ikke holde Score

Ingen vinder i en kamp. Opbevar ikke score med din ægtefælle. Rigtigt og forkert bør ikke være dit mål. Når du har en uenighed med din ægtefælle, bør dine fokus være på en positiv beslutning. Et argument er ikke en lejlighed til at minde din ægtefælle at du er klogere end ham. Næste gang du er fristet til at tage argumentet i denne retning, forlade lokalet og omgruppere.

Undskylder

Undskyld hurtigst muligt. Stewing i vrede over en spydig bemærkning eller forbi argument kommer ikke til at gavne dit ægteskab. Også, din ægtefælle ikke behøver at tjene din undskyldning. Ikke Dingle det foran ham som en gulerod. I stedet, du kan vælge ikke at gå i seng uden at sige du er ked. At tage initiativ kan lette eventuelle resterende spændinger mellem du og din ægtefælle.

Lytte

En vigtig del af kommunikationen lytter. Ikke kun bør du udtrykke dine meninger, men du bør høre alle din ægtefælles forslag eller frustrationer. Din ægtefælle kan simpelthen nødt til at vent om en hård dag på arbejdet og kan komme til dig som en afsætningsmulighed. I stedet for at forsøge at løse problemet eller stille spørgsmål, bare lytte til hvad din ægtefælle har at sige. Bliver der gør din ægtefælle føler sig hørt og respekteret.

Lade fortiden alene

Din ægtefælle kan have gjort noget galt i sidste uge, men i dag er ikke tid til at bringe det. Beslutte upfront, at fortidens fejltagelser, uanset om du stemme dem eller ej, ikke bør smides ind i personens ansigt. Arbejde på det aktuelle problem ved hånden. Dette gør arbejdet på en beslutning nemmere, fordi du ikke vil have mere end ét problem at arbejde gennem.

Ingen forudsætninger

Uanset om du har lavet planer for weekenden eller du har en akkord for din mand til at udføre, sige. Forvent ikke din ægtefælle til at læse dine tanker. Du kan efterlade noter omkring huset eller post en kalender, hvor alle kan se nogen nye tilføjelser. At holde meddelelse klart forhindrer flaskehalse ned ad vejen.