Fem måder at udtrykke din kærlighed

11/23/2012 by admin

Fem måder at udtrykke din kærlighed

Mens at sige "Jeg elsker dig" er den mest grundlæggende måde at udtrykke dine følelser til en person, ofte folk føler så stærkt, at de skal finde nye måder at vise, hvor meget de elsker deres partner. Handlinger af romantik, enten enkel eller kompliceret, kan hjælpe dig med at udtrykke din kærlighed og bliver tættere end nogensinde med din partner.

Kærestebrev

Skriv din partner en romantisk kærlighedserklæring til at vise hende hvor meget du holder af. Detaljeret alle de ting, du elsker ved hende og planer, du har til din fremtid sammen. Forklare hvordan hun har påvirket dit liv og gjort tingene bedre. Når du skriver, tale fra hjertet og være ægte.

Romantisk weekend

En romantisk weekend kan hjælpe et par til at slappe af og glemme alt om problemer de kan have i deres daglige liv. Planlæg en flugt på en fancy hotel i en anden by, og sørg for at inkludere planer for massage, brunch eller noget tilsvarende romantisk. Hvis det er muligt, gøre turen til en by, der har masser af interessante muligheder for sightseeing.

Hjemmelavede gaver

Mens gaver viser, at du pleje din partner, vil gør gave derhjemme vise ham, at du sætter pris på ham og ønsker at tage sig tid til at bevise det. Tegne et billede, opretter en håndværk eller bage en særlig dessert. Hvis du føler dig meget kreativ, tage en klasse i musik og skrive ham en sang at udtrykke dine følelser.

Afslappende aften

En afslappende aften kan hjælpe begge parter i et forhold til at åbne op for hinanden og være intime. Tegne din partner et bad og lys lys i badeværelset. Brænde en beroligende æteriske olie, såsom kamille og lavendel. Følg bad med varm oliemassage til at hjælpe din partner bilægge efter en lang dag. Du kan ende i aften med at tale åbent med hinanden om dine følelser.

Fælles interesser

Alle har deres egne Hobbyer og mens din partner Hobbyer ikke kan være noget du er aktivt interesseret i, at gøre en indsats for at deltage kan vise din partner, at du virkelig elsker hende og værdsætter hendes interesser. Hvis din partner nyder at spille sport, få tid til at spille med ham nu og da. Hvis hun nyder at synge, synge sammen. Tage del i din partners interesser vil hjælpe dig med at styrke det bånd, du deler.