Familie Makeover spil

January 6

Familie Makeover spil

Finde online makeover spil, der giver mulighed for piger at ændre frisure, er makeup og fashion af berømtheder eller animerede versioner af sig selv let. Der er bogstaveligt talt hundredvis af spil tilgængelige på snesevis af hjemmesider, alle med lyse farver, musik og en række tilbehør. Finde Flash spil, der tillader brugere at makeover og spille med hele familier, men, kan til tider være en udfordring, men der er mange ledige der er sjov og uendelige fleksibel.

Fashion Makeover

Når de fleste mennesker tænker på en makeover, tænker de på at vælge rigtige kosmetik, frisure og tøj til at perfekt ser til en særlig lejlighed. Makeover Designer giver spillere til at give en komplet makeover til en familie på tre: en mand, en kvinde og en kat. Besøg girlsgogames.com og klik på linket "Kjole op" langs den venstre side af siden og derefter vælge "Mode kjole op spil", derefter "Makeover Designer." Giver spillet til at indlæse, så klik på "Gøre Over ansigt" til at begynde. Du kan vælge øjenfarve, frisurer og makeup for hver af tegnene ved blot at klikke på den ønskede typografi og trække det ind på dit familiemedlem. Farver for hvert element kan også vælges. Ved at klikke på ikonet hjerte-formet beklædning i øverste højre hjørne, kan du skifte til skærmbilledet tøj og vælge fashionable stilarter og tilbehør til dine karakterer. Når du er færdig med hvert familiemedlem, kan du udskrive billeder i hver visning og deling ved at klikke på printerikonet nederst. Hvis du nogensinde har brug for hjælp til at regne ud, hvordan man gør noget, Klik blot på den "?"-symbolet i øverste højre hjørne for en trin for trin tutorial.

Familie middag Makeover

Makeover mener ikke bare makeup og mode. Familier har brug for at spise også. Asiatiske familie middag fest spillet tillader spillere at arrangere en påfyldning middag for en hel familie, der består af en mor, far, søster, bror og et sæt af bedsteforældre. Besøg, girlsgames1.com og indtast "Asiatiske familie middag dekoration" i vinduet "Søg" øverst til højre på hjemmesiden, så tryk på "Søg." Klik på miniaturen for "Asiatiske familie middag dekoration" til at begynde. Du vil se alle de familiemedlemmer, der venter på deres måltid ved siden af et stort bord strøet med skåle og tallerkener fuld af mad. Arrangere familie rundt om bordet ved at klikke på dem og trække dem til deres positioner rundt om bordet klik derefter på hvert element af fødevarer, retter eller sølvtøj og trække dem til deres pladser på bordet. Hvis du ønsker at se et perfekt sæt bord, blot svæver musemarkøren over den "?" symbol, så forsøg at duplikere den perfekte middag indstilling.

Hus Makeover

Når en familie makeup, mode og mad har fået et makeover, kan du flytte til det næste trin i helt omarrangere hele huset til en familie på fire. Besøg somegirlgames.com og klik på linket "Room Makeover" og derefter vælge "Familie hytte dekoration." Når spillet indlæser, skal du klikke på "Spil nu!" til at begynde. Den største legeplads er en fire-værelses hytte og familien (bestående af mor, far, storesøster og lillesøster) er i bunden af skærmen. Hver karakter kan klikkes på og slæbt til et værelse, der kan så gives en makeover at blive et køkken, alrum eller børnenes soveværelse ved at trække dekorationer og inventar fra siden af skærmen til de tilsvarende værelser. Et godt råd til hvad værelserne kunne ligne når korrekt pyntet, bare Klik på "Hint" knappen i øverste højre hjørne af skærmen. Når den perfekte husholdning er blevet etableret, kan kabinen blive frelst ved at klikke på knappen "Gem".


© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com