Enkle instruktioner for at gøre en Battlebot

04/15/2013 by admin

Enkle instruktioner for at gøre en Battlebot

Der er mange sorter af battlebots, og den eneste begrænsende faktor i design er din fantasi. Mens nogle battlebots kræver komplekse bygning, er det en let opgave selv for en novice battlebot builder til at konstruere en bot, ved hjælp af eksisterende komponenter fra en RC (radiostyret) legetøj eller enhed, såsom en RC bil. Disse enheder giver hjul, modtager og controller, servo og batteri til din battlebot.

Kom godt i gang

Grib din gamle RC enhed eller legetøj og fjerne enhver unødvendig stykker. Krænge af de plast dekorative elementer og forlader det nøgne hjulet basen, bortset fra de andre elektroniske komponenter. Gemme batteriet og to servoer (motorer) til at hjælpe drive din battlebot. Holde registeransvarlige for RC-enhed samt til modtageren, som er de kredsløb, som controlleren kommunikerer med. Mens en bly-syre batteri er tilstrækkelig, hvis du kan få en nikkel cadmium batteri, bør du gøre det. Disse er mere effektiv og vil fungere godt med din battlebot.

Vedhæfte delene

Knytte to stykker Velcro akselafstand. Brug professional-styrke lim til at placere en Velcro stykke på øverst i midten af hjulet base, og den anden på nederst i midten. Holde batteriet til det nederste stykke velcro, så tillægger den øverste Velcro stykke modtager bestyrelsen. Tage de servoer og sted, en på hver side af hjulet base, lige på kanten af bunden. Låse det på plads med dual-lock tape.

Komponent forbindelser

Det er tid til at tænde din battlebot. Tilslut alle de elektroniske komponenter til modtageren. Modtageren har kanaler, der rumme disse komponenter. Tage batteriets toleder-bly og knytte den til den kanal, der er mærket "Batteri" eller "Batt." Forbinde servoer til modtager kanaler på den modsatte ende af batteriet. Sikre servoer er i separate, men direkte tilstødende kanaler.

Ødelæggende kraft

En enkel måde at tilføje kampkraft til din battlebot er at tilføje en stampeblanding mekanisme. Hvis du leder efter punktering magt, slib ned i slutningen af en stor Phillips-head skruetrækker ind i en stor punkt. Vedlægge dette spyd på forsiden af battlebot's base ved hjælp af professionelle lim eller dual-lock tape vil tillade dig at beskæftige sig ud nogle alvorlige skader på modsatrettede robotter.