Elektrisk Guitar Tricks & Tips

January 12

Elektrisk Guitar Tricks & Tips

At lære at spille elektrisk guitar kan være en udfordrende opgave, og det kan være svært at vide hvor du skal begynde. Nogle af grundlæggende lære elektrisk guitar lære at spille noter klart, lære grundlæggende i musikteori gennem ideer af skalaer og akkorder, opbygning af hård hud og lære at bruge pinky finger. Her er nogle tips til at få en spirende guitarist den rigtige start.

Spille klare notater

Når der afspilles en note, skal du skubbe strengen så tæt på skoven på halsen af guitaren som muligt at få en klar lyd. Et tip til at gøre dette lettere er at holde dine negle trimmes kort på hånden, som du bruger til at skubbe ned strengene.

Skalaer og akkorder

Øve guitar scales vil hjælpe dig med at vænne sig til de lyde og toner af noter, der kan afspilles på guitaren. Øve vægte vil også forbedre den fleksibilitet og styrke af fingrene spille. Akkorder er kombinationer af noter, der afspilles på samme tid. Læring sange med kun tre eller fire akkorder er en god måde at mestre forskellige akkorder.

Leger med Pinky

Det er en god idé at begynde at øve leger med fingeren pinky tidligt når du er ved at lære hvordan man spiller guitar. Pinky er en vanskelig finger til at træne og lære at spille med, men gør så vil hjælpe dig med at spille og master flere akkorder i fremtiden.

Bygning hård hud

Hård hud er ru pletter på huden, der danner på en guitarist fingerspidser på grund af at skubbe ned på strengene. Før hård hud bygge, vil smertefulde riller danne på fingrene efter længere tids øve. Et tip er at gnide hånden med sprit tre gange om dagen i en uge eller to, som vil tørre ud hud og hjælpe bygge hård hud hurtigt.

Klimprer

Der er forskellige metoder til klimprer og picking. Lære at strum naturligvis er en af de mest vanskelige faser til en begyndelse guitarist. Når klimprer strygere, holde tiden med musikken, som hvis du spiller et vaskebræt. Når du mestrer regelmæssig ned slagtilfælde, er det en god ide at øve både op og ned slagtilfælde på forskellige rytmer.

Whammy Bar Trick

En whammy bar, også kendt som en tremolo bar, er en elektrisk guitar-tilbehør, som kan producere unikke lyde og effekter. Whammy bar er et lille metalstang indsat i kroppen af guitaren. En af de nemmere tricks på elektrisk guitar er at spille en note og tryk på whammy bar ned til guitar, som vil ændre tonehøjden af note afhængigt af hastigheden og kraft påføres whammy bar.


© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com