DMV Teen kørsel love

06/13/2018 by admin

For at sikre, at teenagere lære at ordentligt og ansvarligt drive et motorkøretøj, skal de deltage i deres stat Graduate Driver Licensing system. Selvom de specifikke love varierer fra stat til stat, er der en specifik oversigt over kurser, som teenagere er nødt til at gå igennem før tjene deres licens.

Drivende klasser og Test

Det første skridt for teenagere søger et kørekort er at tilmelde dig i driverens undervisning klasser. Chaufførens uddannelse vil lære dig hvordan man skal køre en bil, samt lovgivning med hensyn til kørsel i din tilstand. Under driver's ed, vil du også blive givet flere muligheder for at køre sammen med din instruktør. Hvilken alder du kan starte driver's ed afhænger af, hvad tilstand du bor i. Nogle stater såsom Michigan, gør det muligt at starte driver's ed på 14 år og ni måneder, og andre stater som Californien, kan du starte klasser på 15 år og seks måneder. I slutningen af klassen skal du tage en test. Efter at have bestået testen, kan du opgradere til det næste niveau i kørekort-program.

Elevens tilladelse

Når du fuldføre din driver uddannelse klasser, vil du blive givet din eleven tilladelsen. Din eleven tilladelsen kan du få førstehånds erfaring med kørsel med en voksen. Typisk, vil de fleste stater kun tillade dig at køre med en forælder eller værge eller en person mindst 21 år. Du vil have din eleven tilladelsen, indtil du er 16 år gammel, og efter du har kørt med en voksen for mindst en i alt 60 timer. På 16, er du forpligtet til at tage en driver er skrevet og road test. Efter at have bestået den skriftlige og vejen test, vil du så være berettiget til at modtage din begrænset kørekort.

Begrænset kørekort

Når du får dit kørekort, er der stadig særlige love for teenagere til at sikre sikkerheden. Selv om udgangsforbud er forskellige fra stat til stat, er teenagere typisk ikke tilladt at køre fra midnat indtil 5 a.m. De fleste stater vil også begrænse hvor mange passagerer du er tilladt at have i bilen under kørslen at begrænse distraktioner. Hvis du modtager nogen trafik krænkelser af enhver art og samtidig have din begrænset licens, du har din licens suspenderet eller være udelukket fra at modtage din ubegrænset licens, indtil du er ældre. Du vil have din begrænset kørekort for ét år til to år, afhængigt af din tilstand.

Fuld licens

Når du har aktiveret 17 eller 18 år gammel, kan afhængigt af tilstanden, du anvende til din ubegrænset licens. Når du modtager din ubegrænset licens, kan du køre når som helst og med hvem som helst.