DIY Banjo sag

04/16/2018 by admin

DIY Banjo sag

Denne usædvanligt formede banjo sag er en hurtig gør det selv projekt. Sin kiste form vil helt sikkert vende nogle hoveder. Byggeri er forholdsvis ligetil og kan bygges af enhver med grundlæggende træbearbejdning færdigheder. Det virker for standard lukket eller åben-backed banjoer, og langhalsede, standard eller banjo ukuleles.

Top og bund

Få et ark af "En" grade krydsfiner ca 1/4 tomme eller så tyk. Lægge din banjo på det og groft skitsere dimensionerne af bunden af sagen ved hjælp af en markør og en lige kant. Skåret ud i bunden, og derefter skitsere en anden, identiske stykke til toppen og skære det ud.

Sider

DIY Banjo sag

Når du har skåret i låget og bunden, måle hvor tyk din banjo er. Gøre siden stykkerne mindst 11/2 inches højere end banjo at levne plads til 3/4 til 1 tomme af beskyttende skum på indersiden af låget og bunden. Bruger mindst 3/8 tommer krydsfiner for sider---noget tyk nok til at holde skruerne.

Mark stykker for alle seks sider. Måle vinkler i slutningen nedskæringer i hver side og facet ender af hver side stykke, så de opfylder korrekt. Disse vil ikke være 45 graders vinkler. Test passer siderne, som du går for at forhindre fejl. Lim sider med Carpenters lim på toppen af nederst stykke og lad sæt før tilføje skruer og hængsler.

Installer klaver hængsler på hvert fælles, eller du kan bruge et par strap hængsler på ydersiden af den boks, hvor siderne mødes. Predrill hullerne og bruge bolte, ikke skruer. Placer den runde hoveder på indersiden af kabinettet. Disse vil være polstret og dækket når du linje sagen.

Bunden

DIY Banjo sag

Lægger i bunden af boksen permanent sider med lille, tynd skruer hver 4 til 6 inches. Predrill huller for at forhindre siderne fra opdeling. Bor lige i siderne og ikke ind i det tomme felt.

Center skinne

DIY Banjo sag

Skære en to gange to til at fungere som et center skinne for boksen. Installere det som cross medlem inde i kassen, lige foran hvor banjo puljen vil hvile; give plads til skum polstring. Fastgør med skruer gennem uden for boksen i enden af skinnen.

Polstring

DIY Banjo sag

Læg et lag af skum over bunden af sagen. Bruge banjo for at regne ud, hvor du vil placere skum eller andre polstring omkring banjo at gøre det sikkert inden for feltet. Vedhæfte skum blokke eller stykker af skum med lim. Når skummet er på plads, dække med et overdådigt stof skum. Spray skum med håndværk lim, så tryk på stoffet på plads. Trækker stoffet stram og Fastgør det med korte hæfteklammer langs kanterne.

Hardware

DIY Banjo sag

Låget lægges på toppen af boksen. Mark hvor hængsler, låse og håndtag skal gå. Installere hængslerne på den lange kant overfor håndtaget. Undgå at placere hængsler på den korte side i "spidsen af kisten." Det vil ikke åbne, hvis du gør. Bolt hængsler og låse på plads. Predrill hullerne og igen, sætte den runde bolt heads inde i kassen. Trim og grind off eventuelle overskydende tråde over bolt på ydersiden, så du ikke snag ting.

Efterbehandling

DIY Banjo sag

Vedhæfte bærehåndtag hvor indlæst tilfældet vil bedst balance som du bære det. Sand er tilfældet, så pletter og lak eller maling. Tilføje dekorationer, udskæringer eller træ trim, som du har lyst. Brug en lille router blade og router til at runde kanterne af uden for boksen for at give det et færdigt look.