Den gennemsnitlige løn om året af en Fiction forfatter

06/13/2018 by admin

Skrive fiktion kan synes som et drømmejob, men det er en finansiel risiko for mange. Skønlitterære forfattere stole ikke på regelmæssig løn. De kan modtage en lønseddel, når et magasin eller publishing house sætter deres skrivning i print, men findes der ingen standard løn.

Noveller

Den gennemsnitlige indkomst for en fiction forfatter varierer afhængigt af hvad og hvor han offentliggør sit arbejde. Forfattere, der offentliggør noveller i litterære tidsskrifter er normalt betales et engangs check for deres indgivelse, hvis noget. For eksempel, betaler solen $300 til $1.500 for fiktion, mens Boston anmeldelse, at betaling varierer.

Romaner

Romanforfattere modtager normalt et forskud for hver roman, efterfulgt af royalty kontrol som romanen sælger. Bedst sælgende forfattere som Audrey Niffenegger modtage millioner for et forskud, men The New York Times rapporterer, at $30,000 er typiske. Royalty priser normalt starter på 10 procent for de første 5.000 eksemplarer, ifølge digtere & forfattere Magazine, og kan gå, som flere eksemplarer af bogen sælger.

Gennemsnitlige indkomst

Ifølge Bureau of Labor Statistics var den gennemsnitlige årsløn for lønnede forfattere--skribenter og journalister--$53,070 i maj 2008. Men som de fleste skønlitterære forfattere ikke er lønnet, indkomst varierer meget afhængigt af vellykket udgivelse og salg af deres skrivning.