De bedste hjemmesider til rådgivning om kærlighed & relationer

03/13/2018 by admin

De bedste hjemmesider til rådgivning om kærlighed & relationer

Dating råd er en dime et dusin, men du kan stadig finde informative hjemmesider for råd om kærlighed og relationer. Nogle steder er forankret i forskning eller kan endda have et bestemt tema. Følgende hjemmesider er skrevet af eksperter og har et fundament i forskning, hvilket gør dem valideret af mere end bare populære udtalelse. Ved at tage tid til at kigge på rådgivning om kærlighed skrevet af fagfolk, gør du dig selv og dit forhold en tjeneste.

To strenget tilgang

Twin websteder tilbyder strategier i kærlighed og forholdet rådgivning. Det nationale sund ægteskab ressource Center (NHMRC) er forankret i virkeligheden og statistik. For eksempel, er der mange ressourcer om ægteskab tendenser, som homoseksuelle ægteskaber og trin-familier samt andre aspekter af ægteskabet, som satser for indgåelse af nyt ægteskab. TwoofUs.org er en partner-websted til NHMRC dedikeret til at hjælpe par i mange faser af relationer. For eksempel, har dette websted råd om sunde forhold færdigheder og leve sammen samt information til nygifte eller dem, der ønsker at opretholde en sund ægteskab.

R.E.S.P.E.C.T. i kærlighed

Kærlighed er respekt er designet til at hjælpe folk med at udvikle sunde relationer, men også forstå og forlade misbrug relationer. Du kan finde en række råd, fra at lære at opretholde sunde grænser for de forskellige former for misbrug i relationer. Denne unikke websted er en af bedste, fordi det behandler et vigtigt spørgsmål i mange relationer--misbrug-- og indeholder ressourcer for at hjælpe dig eller andre, der kan være i et voldeligt forhold. Du kan også ringe til eller chatte online gratis for at tale med en volontør, der tilbyder hjælp, hvis du går gennem misbrug. Der kan være tidspunkter, hvor du eller en elsket en kan opleve misbrug og har de rigtige oplysninger kan redde liv.

Få Psyched op

Psykologi hjemmesider er fantastisk til kærlighed og forholdet rådgivning, fordi de er informeret af forskning og videnskab. Den store styrke af psykologi i dag er, at det er et samarbejde mellem mange psykologiske fagfolk i deres emner med ekspertise. Artikler om kærlighed og relationer understøttes af psykologisk teori og forskning, ofte udført af forfatterne til hvert stykke. Psych Central er en anden hjemmeside, der tilbyder nogle af de bedste kærlighed råd. Dens artikler appellere til en bred vifte af mennesker og varierer fra boganmeldelser til direkte kærlighed rådgivning baseret på psykologiske teorier. Artiklerne er skrevet af fagfolk og peg på ressourcer til at udvide din kærlighed og forholdet repertoire.

Komme af med lidt hjælp

Hjælp Guide er en fremragende kærlighed og forholdet ressource, der er informativ og relevant. Hver artikel er skrevet af mindst én ekspert og tilbyder tips til hvordan man kan tage jeres forhold til det næste niveau. Du vil ikke være på et tab for hvad man skal gøre med hjælpe Guide fordi hjemmesidens forslag er klart og ligetil. Dette site er især nyttig for at udvikle sunde og positive forhold færdigheder.