Camp pleje pakke ideer

12/21/2013 by admin

Camp pleje pakke ideer

Camp care-pakker levere varmen børn få derhjemme direkte til camp fordi disse pakker er skræddersyet til dem. En typisk care-pakke kan indeholde et barns yndlings snackbarer, Kunstartikler, billeder fra hjem og mere sentimental elementer, at han glemte at pakke. Du kan også oprette en forsigtig pakke med et tema, som sommeren eller den store udendørs.

Bøger og Snacks

Køb dit barn et par gode bøger, som han har været der ønsker at læse. Omfatte bog varemærker og en miniature-lys. Lys gør det muligt for ham at læse bøgerne i sin seng om natten, mens alle andre sover. Omfatte en kladde og penne, så han kan gøre nogle skriftligt af sin egen, mens på camp. Desuden købe snacks, der holder godt for en længere periode, som peanut skørt, proteinbarer og andre lækkerier. Wrap elementer i farverige indpakningspapir eller bog-tema papir, hvis det er muligt. Denne pleje pakke fungerer godt for et barn, der elsker at læse.

Sommer-tema Care-pakke

Oprette en sommer-tema forsigtig pakke for dit barn, hvis lejren foregår i sommermånederne. Køb dit barn en Strandhåndklæde, vandflaske og stranden notebook. Du kan også medtage andre sommer-tema emner som hun kan bruge på camp, såsom flip flop sko, visir hatte, myggebalsam og solcreme. Disse elementer har en beach-lignende føler, men hun kan stadig bruge dem på camp, især hvis der er en sø eller swimmingpool i nærheden. Wrap alle elementer i sommerlig indpakningspapir, og binde et bånd omkring hver pakke. Placer en slikkepind mellem hvert bånd på pakken.

Kunst forsyninger og natur-tema emner

Inspirer dit barn til at tegne landskaber eller dyr i naturen ved herunder kunst forsyninger og tema elementer i hans pleje pakke. Fotos af planter, landskaber og dyr kan inspirere dit barn til at replikere disse billeder med hans egen kunst. Vælg elementer, der svarer til hans campingområdet. For eksempel, hvis han camping i nærheden af en strand, omfatte muslingeskaller, sand kunst kits, tomme glasflasker og billeder af stranden. Sand kunst kits er fundet på håndværk butik. Disse kits er fyldt med farverige sand, som børn kan blandes sammen og sted i flasker. Han kan endda placere nogle af deres muslingeskaller i flaske af sand.

Bestanden hendes care-pakke med billeder af kaktus, ørken blomster, andre planter og farverige øde klipper, hvis dit barn camping i en øde region som Arizona eller Nebraska. Omfatte billeder af heste, sten og andre materialer fra naturen, hvis dit barn er på en lejr i prairie græsarealer eller plains. Du kan altid finde ud af hvilke typer af dyr, der er placeret i området og omfatter billeder af disse skabninger.

Skov-tema elementer såsom pinde, sten og billeder af hjorte fungere godt, hvis dit barn camping i bjergene eller andre skov områder. Købe farvede blyanter, tegning puder, stencils og andre kunst leverancer sammen med bøger. Hvis det er muligt, Placer pinde, sten, kogler og andre råstoffer fra naturen i boksen, hvis disse elementer er let tilgængelige i din hjemby eller på håndværk butik. Nogle håndværk butikker sælger faktisk kogler for projekter. Denne type af care-pakke fungerer godt for et barn, der elsker at tegne eller lave håndværk.

Pak hvert element med brune eller grønne papir og tape, eller Vælg papir og tilbehør, der matcher temaer for deres placering. Papir med muslingeskaller trykt på det fungerer godt for en strand tema. Hvis dit barn camping i skoven, præsenterer hamp bindebånd omkring de indpakkede varer at give disse en mere woodsy føler.

Bekvemmeligheder i hjemmet

Oprette en forsigtig pakke med alle hjemmets bekvemmeligheder for dit barn. Bage dit barn hans foretrukne brownies eller kager, og forsegle disse godbidder i lufttætte beholdere eller plastic wrap. Hvis du ikke har en lufttæt køkken sealer maskine du kan placere brownies i sandwich poser, men sende pakken via næste dag air mail så brownies er stadig frisk på det tidspunkt, han får disse godbidder.

Placere andre elementer fra hjemmet i care-pakke, som hans yndlings bog, pudebetræk eller et stykke legetøj, som han har glemt at bringe med ham. Købe en miniature fotobog og sætte billeder af dig og ham sammen med andre medlemmer af familien i bogen. Indeholde andre elementer, der kan minde din søn hjem. Købe gavepapir i hans yndlingsfarve og Pak hver vare. Når han modtager pakken, vil han føle som om han har et stykke af hjem med ham på camp.