Camp ideer til børn

01/06/2015 by admin

Lejrene er vidunderlige muligheder for børn at udvide en personlig interesse. Alle områder af landet tilbyder lejre, der forbedre nuværende færdigheder og opbygge nye. Hvad der interesserer dine børn, som en hobby eller som en stairstep til en karriere, kan findes i en bred vifte af lejrene præsenteret af skoler og uafhængige organisationer.

Sport lejre for børn

Lejre tilbyder gruppe og individuel coaching for hver sport findes i alle regioner i landet, såsom Rutgers University Sport lejre i New Brunswick, New Jersey (Se referencer). Kvalificerede trænere og lærere guide børnene til bedre ydeevne i team sportsgrene som fodbold, basketball, baseball, volleyball og hockey. Lejre for de enkelte sportsgrene i golf, tennis, svømning og spore hændelser opbygge tillid og forbedre personlige ydeevne.

Skuespil og teater kunst

Mange store byer tilbyder lejre for spirende skuespillere, skuespillerinder og dansere, såsom New York Film Academy. Lejrene er tilgængelige til at lære og forbedre back stage færdigheder af belysning, lyd og indstille at gøre. Nogle lejre fokus på tv-produktion færdigheder. Andre lejre koncentrere sig om skrivning færdigheder nødvendige for at oprette romaner, skuespil eller tv-funktioner.

Information teknologi lejre

Vækst i brug af og computerteknologi har skabt et boom i teknologi lejre som Digital Media Academy kurser, der finder sted på forskellige universiteter (Se referencer). Computer programmering, computer reparation og software design er populære camp emner.

Cheerleading lejre

Skolens ånd og ønsket om konkurrence har åbnet en ny gruppe af lejre for high school og college juble førende, såsom dem, der er anført på webstedet Varsity.com. Nationale konkurrencedygtige begivenheder og tv-anerkendelse spurs high school og college juble førende squads at deltage i cheer lejre over hele landet.

Kunsthåndværk lejre

Kreative børn lære nye teknikker og kunstneriske medier på håndværk lejre som Oxbow sommerlejr i Napa, Californien (Se referencer). Olie og akvarel kunstnere modtage instruktion og vejledning i deres kunstformer. Keramikere og billedhuggere lære at bruge forskellige materialer til at udtrykke kunstnerisk synspunkt.

Udendørs lejre

Byen bundet børn kan slippe for rammerne af den konkrete junglen for at opleve en udendørs livet i ørkenen lejre og ranches. Mange arbejder ranches såsom JCC Ranch tilbyder (Se referencer) børn mulighed for at fungere som en ranch hånd. Rafting lejre som Adventure Camp (Se referencer) tage børn på floden forlystelser til at opbygge tillid og selvværd. For mere hårdføre campister undervise overlevelse lejre personlige survivor færdigheder.