Bryllup skønhed frisurer

06/22/2013 by admin

Bryllup skønhed frisurer

Når det kommer til at vælge den perfekte frisure til din store dag, du vil have noget, der vil supplere din overordnede udseende samtidig tilføjer et strejf af glamour og stil. Uanset om du har langt hår eller kort hår, er der masser af frisurer indstillinger du kan gå til.

Krøllet Updo

Tilføje romantik og bløde styling til din brude frisure af curling dit hår og derefter trække det tilbage i en smuk updo. Efterlad nogle hårstrå falde blidt omkring siderne af dit ansigt til at smigre frisure. Denne frisure er bedst til brude med længere hår.

Halvt op og halv ned frisure

Den halvt op og halv ned frisure er en simpel men fantastisk look, der kan være accessorized for at passe ind i ethvert bryllupstema. PIN halv dit hår op på crown, backcombing at oprette diskenheden. Balance din frisure ud ved at efterlade resten af dit hår ned i blød tønde krøller. Pryde frisure med perler, rhinestones, blomsterknopper, gyldne blonde, satin bånd, en jewelled hårbånd eller et diadem til et strejf af raffinement, hvis du ønsker.

Blød og Side-fejede pandehår

Denne frisure kan bæres af brude med længere eller kortere hår, så længe de har pandehår. Dit pandehår bør sagte falde over din pande på den ene side at skabe et flot look. Resten af håret kan enten være efterladt løs og bølget eller trukket tilbage i en simpel updo.

Side-Pinned lange krøllede frisure

Indsæt et strejf af glamour og klasse Fastgør et afsnit af dit hår til den ene side med et hår tilbehør, der supplerer din brudekjole og passer ind i temaet for brylluppet. For denne type af udseende, jo større hår tilbehør, jo bedre. Denne smukke frisure fungerer bedst, hvis du har længere hår, der er naturligt krøllet eller kan være bøjet.