Broderskab & Sorority medlemskab Pins & smykker

02/25/2015 by admin

Broderskaber og sororities--også kendt som græsk bogstav organisationer eller G.L.O.s--skænke pins på medlemmer på induktion, samt tilbyde medlemmerne mulighed for at bære breve i tøj, nøgleringe og smykker. Iført bogstaverne er både en ære og en metode til at fremme organisationen. Nåle og smykker tillade medlemmer at identificere andre medlemmer (brødre eller søstre), og stykkerne tjene som souvenirs.

Medlemskab Pins

Græsk bogstav organisationer skænke pins på medlemmer, når de først er pantsat til organisationen, og løftet er forpligtet til at bære hans eller hendes pin på et synligt sted på alle tidspunkter det betragtes som sikkert (visse aktiviteter kan forbyde iført pin, såsom sport, medicinske procedurer, osv). Ligesom bogstaverne tøjet er medlemmer og løfter ikke til at bære materiale, der viser deres tilhørsforhold til organisationen, mens engagerende i visse adfærd, herunder forbruget af alkohol eller tobak.

Medlemskab beklædning

Broderskaber og sororities tilbyde medlemmerne mulighed for at købe bogstaverne beklædning i en bred vifte af stilarter og typer, herunder T-shirts, sweatshirts, flip-flop sandaler, gym shorts, sokker, caps, liner og meget mere. Der er også nøgleringe, nøgleringe og andre ikke-bærbare bogstaverne elementer. Medlemmer er kaldet til meget strengere standarder når iført bogstaverne beklædning end pins på grund af den høje synlighed faktor af tøjet, men som pin etikette, medlemmer bør afstå fra at ryge eller drikke alkohol, mens der repræsenterer organisationen.

Medlemskab smykker

Halskæde vedhæng, armbånd charms, ringe, armbånd, tåringe, øreringe, navle ringe, hund tags, ure, manchetknapper, slips stifter og håndled elastikker er alle populære måder for medlemmer til at proklamere deres medlemskab og stolthed i deres græske organisation. Smykker kan bestå af uædle metaller og billig detaljering, eller kan være omfattende og dyre varer værd hundredvis af dollars.

Lavalieres, charme og Dangles

Officerer i græske organisationer modtager særlig charme dangles, specifikke for deres rolle inden for broderskab eller sorority. De detaljerede dangles repræsentere positioner af kapellan, sekretær, kasserer og flere andre sorority - eller broderskab-specifikke holdninger.

Lavalieres er en populær smykke blandt græske organisationsmedlemmer, fordi de er enkle charme med organisationens græske tegn stablet lodret. Mange græske organisationer har bestemte ritualer hører til lavalieres og videregive dem fra én medlemsstat til en anden eller fra en broderskab medlem at hans kæreste.

Medlemskab Pin salg

Auktion sites som eBay blevet et jagtområde for folk, der indsamler medlemskab pins fra broderskaber og sororities, hvad enten det er for specifikke kapitler eller organisationer eller blot indsamle uanset pins er tilgængelige for køb. Flere organisationer har regler om overførsel af en pin fra ejerskab af det oprindelige medlem, med nogle går så langt som til at anmode om tilbagegivelse af pin af afdøde medlem fra det pågældende medlem kin. Samlere af medlemskab pins har ofte hemmelige møder for at forhindre infiltration af græske medlemmer, der føler det er deres pligt at forhindre salg og samling af pins.