Børns Hangman spil

08/10/2018 by admin

Børns Hangman spil

Hangman er et simpelt spil, der kræver mindst to spillere at finde ord ved at gætte ét bogstav ad gangen. Målet er at gætte det skjulte ord, med hvert bogstav, repræsenteret af et strejf, før tegning liget af en person, hængende. Selv om spillet kan synes lidt barbariske, de fleste børn nyde spillet, og der er mange pædagogiske variationer.

Hangman Online

Børn kan spille mange versioner af hangman på en computer ved hjælp af internettet. Enten i hjemmet eller skolen, kan børn bruge forskellige hjemmesider til at spille hangman og lære ordforråd ord, nye begreber og fremmedsprog. Kaboose.com tilbyder et ordforråd bygning mulighed for med varierende sværhedsgrader, hvilket gør spillet egnet til børn i alle aldre. Udgangspunktet for Kaboose.com hangman spil er gæt ordet før Broose Kaboose falls off hans spor og i vandet. Punkter er opnået når ordene er gættet korrekt.

Klassiske Hangman

Børn kan spille det klassiske spil af bøddelen med blyant og papir ved hjælp af temaer for ord som dyr, kontinenter eller ordforråd ord. Ord kan være skrevet på små papirlapper papirer og udvalgt af én spiller, og derefter spillet kan i spillet med andre spillere. Klassiske hangman kan spilles i klasseværelset i den samme herregård, med hvert barn tager en drejning gætte et brev, indtil ordet er regnet ud, eller ved at opdele klassen i halvdelen til at spille mod hinanden, som fremmer teamwork og lytte færdigheder.

Hangman anmeldelse

Drej spil af bøddelen til en måde at lære et fremmedsprog eller anmeld færdigheder, som de stater, der udgør de Forenede Stater. Forældre kan slå denne simpelt spil til en sjov måde at gennemgå oplysninger før en stor test. I klasseværelset, bruger klasse før en test spil hangman, ved hjælp af fremmedsprog ordforråd ord---det er en sjov måde at genopfriske elevernes erindringer. I stedet for tegning kropsdele for hangman, indebærer spillet tegning forskellige dele af ansigtet eller oprette fem stjerner, før den person, der spiller mister et sving.