Blue Bird fakta & huse

09/25/2013 by admin

Med deres lyse blå fjer og deres muntre, melodiske sang er bluebirds blandt de mest karakteristiske og charmerende af alle sangfugle. Desværre deres numre svundet betydeligt over de sidste mange år, men baggård miljøforkæmpere og amatør naturforskere over hele landet, både landdistrikter og byområder, har konfronteret problemet. På grund af deres engagement i at yde særlig nesting huse, numre er stigende og bluebirds kan igen blive opdaget over store dele af Nordamerika.

Identifikation

Der er tre forskellige arter af nordamerikanske bluebirds: østlige bluebirds, vestlige bluebirds og mountain bluebirds. Mandlige vestlige og østlige bluebirds har rustfarvet bryster og hvide maver, mens den mandlige mountain bluebird er levende blå med ingen kontrasterende farver. Hunner af alle tre arter ligner hinanden i udseende og tendens til at være lysere blå med en grålig-blå eller buff bug og hals. Bluebirds, medlemmer af drosler familie, måle fra 5 1/2 til 7 inches i længden. Mountain bluebirds har en længere bill, længere ben og længere vinger end dens vestlige og østlige fætre.

Habitat

Vestlige bluebirds bor vest for Rocky Mountains fra Mexico til Canada. De kan mest almindeligt forekommende i ørkenen, i brushy områder, steppe, parklands, nåleskove og langs vejsider, men i modsætning til østlige bluebirds, de kan lide ikke græsklædte enge. Østlige bluebirds bosat øst for Rocky Mountains og kan blive opdaget fra Mexico til Canada. De foretrækker enge, haver, åbne områder og parker. Mountain bluebirds kan findes i de fleste dele af Nordamerika i højder over 7.000 fødder. De undgår tætte træer og pensel, men foretrækker åbne rum. De kan ofte være spottet på kanten af landjorden skove, åbne skove, på enge af prærien.

Adfærd

Vestlige bluebirds gerne aborre på wire hegn, hegnspæle og grene. De spiser insekter på jorden, men de kan også fange insekter på flue. I koldere vejr, de spise på frugt og plante sagen. Bluebirds makker i løbet af foråret og sommeren vil måneder, nogle gange klække to familier i én sæson. Hunnerne lægger deres æg i små, skål-lignende reder. Begge forældre passe babyer i to til tre uger. Bluebirds, der bor i bjergene kan flytte til lavere højder i løbet af koldt vejr måneder, og fugle, der lever i meget stor højde kan migrere sydpå.

Befolkningen

Normalt en meget almindeligt forekommende fugle, bluebirds tal har været faldende over de sidste mange år. Faldet er skylden på en række faktorer, herunder tab af levesteder, brug af pesticider, klimatiske ændringer og konkurrence med stære og huset spurve. Men samtalen bestræbelserne har været vellykkede, og bluebird numre har for nylig stigende. Dette er i vid udstrækning kan tilskrives de mange mennesker, der har givet redekasser, at tiltrækker de fugle, der ser for allerede eksisterende huller og hulrum til at bygge deres reder.

Opbygning af en Bluebird hus

Bluebird huse er ikke svært at bygge. Boksen skal placeres på en pæl, der er høj nok til at afskrække rovdyr. Taget bør være skrå med den forreste skrånende ned til bagsiden og forsiden skal hænge over post hul langt nok til at beskytte det mod sol og regn. Parlamentet bør have drænhuller i gulvet og tilstrækkelig ventilation. En af siderne eller på forsiden af boksen skal være hængslet for at give huset en lejlighedsvis rengøring. Se Ohio's Department of Natural Resources webside for komplet planer, herunder dimensioner.