Berømte Ballerina malerier

01/01/2013 by admin

Berømte Ballerina malerier

Yndefuld og andre-verdslige, ballerinaer har længe været populære kilder til inspiration for malere. Franske maler Edgar Degas, især fokuseret meget af hans arbejde på balletdansere, og mange af de mest berømte malerier af ballerinaer er hans. Viser dansere fra forskellige vinkler og i forskellige indstillinger, indeholder Degas en fuld og delikat visning af dansere i hver af sine berømte værker.

Dance klasse

I stedet for viser dansere på scenen, i "The Dance klasse," Degas afslører ballerinaer som de bringer praksis i Dansestudiet, i et nøgternt øjeblik og indstilling, der dem ned til det niveau af rigtige mennesker i stedet for idealiseret, springende væsner. Her kan du se ballerinaer i forskellige positurer: lænede sig mod væggen, i midten arabesk, løfte deres tutus og så videre. Detaljer i maleriet omfatter et Nodestativ, spejl og instruktør Jules Perrot lænede sig på hans stok. Dansere kostumer og tal er rigt realiseret. De hver især bære sort chokers og nogle blomster i deres hår. Maleriet er fra 1874.

Dansere op ad trapperne

Et maleri så smuk som det er nyskabende, Degas' "dansere klatring the trapper," har til huse i Musée d'Orsay, viser en bag-kulisserne glimt af ballerinaer på arbejdspladsen, som var så karakteristisk for hans mange malerier af danserne. Kigge på dette maleri, er det som om du forbi en generalprøve, får en chance, intime udsigt over ballerinaer på arbejdspladsen. De nærmeste tal er tre dansere på trappen, to, der er delvist afskåret fra visningen med kun deres rygge og skær synlig, og som klatring trapper mod studio værelse, hvor du kan se hvidt, tutu-klædte ballerinaer øve.

Generalprøve i Ballet på scenen

Sandsynligvis malet i 1874, skildrer Degas' berømte maleri "balletten indstuderingen på scenen" ikke poleret version af en udført ballet, men makings af det. Perspektiv af maleriet er der en hypotetisk fremviser beliggende på den højre side af scenen, ser på tværs af og tilbage på generalprøven. I langt højre side af maleriet, to mænd sidder henkastet, og synes at være at tale med hinanden i stedet for ser danserne. Ballerinaer længst til venstre er delvist afskåret, og synes at være foret op og venter. I centrum lige af sammensætningen er en linje i dansere midten trin, deres arme graciøst bevæger sig i luften og på tværs af deres organer. Ballerina i midterste forgrunden sidder på gulvet gned sin hals med direktør i nærheden. Du kan se bagsiden af scenen og lag af scenografi så godt.

Danser tager en bue (Prima Ballerina)

En af Degas' malerier, der fokuserer på en enkelt, stjerne danser, "Danser tager et Bow" er let genkendelig, og viser en ballerina i arabesk i nederste højre forgrund med en buket blomster i hendes højre hånd. Du kan se gulvbrædderne på scenen samt lag af bush-lignende scenografi stikker ud fra bag danseren. Mellem to af de falske bush lag, kan du se ved Fligen af en anden danser tutu, og i baggrunden, andre off-stage ballerinaer taler blandt hinanden, ikke opmærksomme på den ene udfører.