Bedste Family Tree arkiverne

12/07/2017 by admin

Søg efter dit stamtræ rødder er et spændende eventyr. Bortset fra undersøgelse af biologi og DNA er slægtsforskning den bedste måde at lære om blod, der strømmer gennem årerne. Deres er mange online-ressourcer, der vil kickstarte din vandretur gennem fortiden som du sammensætte puslespil af din arv.

National Archives

Rigsarkivet (-archives.gov) tilbyder gratis adgang til føderale poster. Denne slægtsforskning ressource er et fremragende udgangspunkt for at tilknytte din families indgangen ind og rejse gennem USA. National Archives giver adgang til census records, militære poster, Immigrationsdokumentet, naturalisering poster, jord records og andre offentligt tilgængelige oplysninger. Med en række søgemuligheder herunder mikrofilm og arkivers databasen, skal du starte din søgning her.

Famlijer-Søgning

Famlijer-Søgning (-familysearch.org) er en ikke-for-profit hjemmeside støttes gennem brugeren donation og oplysninger bidrag. Passes af amatør slægtsforskere med en affinitet for slægtsforskning som hobby, denne hjemmeside er et arbejde af kærlighed til stamtræ kortlægning eventyr. Derudover forbinder denne hjemmeside brugere med lokale slægtsforskning klasse tilbud til at tage din søgning til det næste trin.

Min træer

Min træer (-mytrees.com) tilbyder ressourcer til både begyndere og avancerede slægtsforskere. Selvom denne hjemmeside ikke er gratis, giver det et globalt perspektiv af dit stamtræ, med verdensomspændende oplysninger. Med en omfattende søgning på alle genealogiske hjemmesider på internettet, har denne hjemmeside sat standarden i online slægtsforskning forskning. Desuden, forbinder dette websted brugere på lignende veje.

Med attitude, "data frit givet frit deles", bruger min træer sin minimal adgang gebyr for at støtte browsing magt til brugere.

Ancestry.com

Ancestry.com er måske den mest omtalte af slægtsforskning ressourcer. Selvom denne hjemmeside kræver et adgangsvederlag, giver det databaser fra århundreders historie rundt om i verden. Gennemse census records, fødsel, ægteskab og død records, indvandring og udvandring poster, militære poster, billeder, publikationer og mere, og Inviter andre familiemedlemmer til at blive abonnenter og tilføje deres kollektive viden så godt.