Bærbar krybbe madras sikkerhed

03/17/2013 by admin

Bærbare cribs, også kendt som play yards, er sammenklappelig for bærbarhed. Crib madras normalt folder til at tage mindre plads eller endda hvis du vil oprette en bæretaske til krybbe. Bærbare krybber kan bruges til at spille eller til at sove. Som med alle produkter til babyer, er sikkerhed afgørende.

Byggeri

Bærbar krybbe madrasser er normalt lavet af en stiv base, et tyndt lag af skum polstring og en ikke-flytbar stof eller plast ydre lag. Da bærbar krybbe madrasser er temmelig stive, indebærer de ikke risiko for kvælning, som en mere polstret overflade måske.

Krybbe forsamling

Før du placerer madrassen i krybbe, sikre, at barnesengen er blevet samlet korrekt og der er ingen ødelagte dele. Sørg for, at madras understøtter er snapped i sted og vil bære baby's vægt. Sikre, at dit barn ikke overstiger vægtgrænsen for krybbe.

Fastgørelse

Bærbar krybbe madrasser har normalt et middel til at sikre at vugge ramme. Dette opnås ofte med Velcro faner, der Fastgør til bunden af krybbe. En løste folde madras kan udgøre en risiko for skade; altid tjekke for at sikre at madrassen er fastgjort forsvarligt før brug.

Ekstra polstring

Tykkere bærbar krybbe madrasser er tilgængelige til at gøre krybbe mere behagelig for at sove. Bærbar krybbe madrasser bør være lavet til at passe din specifikke krybbe model og bør aldrig overstige 1 tommer i tykkelse. Madrasser, der overskrider denne henstilling reducere højden af krybbe sider og placere barnet i fare for et fald. For maksimal sikkerhed, eksperter anbefaler at bruge kun den madras, som blev leveret af krybbe producent.

Sengetøj

Monteret plader fås i størrelser lavet specielt til bærbar krybbe madrasser. Forældre bør sikre, at arkene er forenelige med deres særlige krybbe model og at de passer sikkert. Løs sengetøj bør aldrig anbringes i et barns tremmeseng, eftersom den udgør en risiko for kvælning.