"Alpha Protocol" Hints

12/07/2017 by admin

En oprindelige rollespil, "Alpha Protocol" for Xbox 360, PlayStation 3 og PC sætter dig i rollen som en spion, der er ved at blive jagtet. Det er dit job at finde ud af hvem jagt du og slette dit navn fra en sammensværgelse. For at fuldføre spillet, skal du muligvis nogle hints til at hjælpe dig på vej.

Ubegrænset Ammo

På visse områder i spillet kan du modtage ubegrænset ammo. Et af disse områder er i mission "Undersøge Marburg Villa." Så snart du er færdig med denne mission, vil du finde to ammunition samleobjekter på nord og syd sider af haven du står i. Gå til sæt af døre i haven og gå tilbage til ammunition samlerobjekt; hver instans, som du flytter til døren og gå tilbage til ammunition samlerobjekt, vil du modtage mere ammunition.

Ændre udseende

Hvis du er utilfreds med din figurs udseende, giver spillet dig en måde at ændre den. For at gøre dette, gå ind i et badeværelse, hvor du kan tilpasse dit udseende, som du finder passende.

Dræbe bosserne nemt

Boss kampe i "Alpha Protocol" kan være meget vanskelig, men disse kampe behøver ikke at være svært at vinde. Niveau din pistol til avanceret kæde skud niveau til at maksimere effektiviteten af din pistol. Nu, hver gang du ansigt ud mod en boss, tage dækning straks. Til sidst, vil hver boss du kæmper holde hovedet ud for at forsøge at finde dig. Når dette sker, skal du skyde chefen i hovedet. Gøre dette fem gange, og du vil besejre hver boss mens du tager minimal skade.

Frynsegoder af romantik

Bliver romantisk involveret med kvinder i spillet har sin egen belønning for din karakter. For eksempel, hvis du bliver romantisk involveret med Scarlet, du får 500 ekstra erfaringspoint og 5 ekstra udholdenhed point. Derudover har vælger bliver romantisk involveret med nogen kvinder sin egen belønninger, som du får en ekstra 20 erfaringspoint og din udholdenhed vil genoplade 20 procent hurtigere.