Aktive bibel spil ideer

01/27/2013 by admin

Når du planlægger en søndagsskole klasse eller kirken indsamling, omfatte et par aktive bibel spil, der vil hjælpe med formidle sandheden i Guds ord i kreative og meningsfulde måder. Bibel spil vil opbygge sociale færdigheder blandt jævnaldrende, mens undervisningen alle om Bibelen. Du kan justere spil sværhedsgrad afhængigt af alderen på spillerne.

Let spil

Et nemt spil, et spil af fire hjørner. Skriv navnet på fire Bibelen tegn på ark papir. Læg et papir i hvert hjørne og skriv de samme navne på små glider af papir til at placere i en skål. Afspille musik og har alle gå rundt i lokalet. Når musikken stopper, skal alle stå i et hjørne. Trække et navn fra skålen og alle stående i hjørnet er ude af spillet. Holde at eliminere spillere i hver runde og den sidste person tilbage i spillet er vinderen. For en variation, skal du bruge bøger af Bibelen for hjørne navne.

Ballon spil

Skrive sjove instruktioner på flere glider af papir, sådan som "Synge sangen 'Jesus elsker mig,'" "Citerer bibelvers mens stående på et ben med den ene arm i luften" eller "Synge et vers fra din kirke yndlingssang." Sætte hver seddel i en ballon og placere balloner i midten af rummet. Har alle fat i en ballon. Én ad gangen, spillere skal pop balloner og hel instruks. Hver spiller tjener et point for arbejde afsluttet. Holde spille, indtil alle bobler er væk. Spilleren med flest point vinder spillet.

Bibel vers spil

Hjælpe spillere lære udenad bibelvers med en aktiv jagt spil. Nedskrive halvdel af en hukommelse vers på ét kartotekskort og anden halvdelen af verset på et andet kort. Gøre dette med flere vers og skjule dem alle rundt i lokalet. Den første spiller til at finde et matchende bibelvers vinder spillet. Gøre spillet sværere ved kun at sætte et par ord på hvert kort. Spillere bliver nødt til at finde alle de kort, der går med en hukommelse vers.

Åndens frugt

Gå over Galaterbrevet 5:22-23, hvor der står "Men Åndens frugt er kærlighed, glæde, fred, tålmodighed, venlighed, godhed, trofasthed, mildhed, selvbeherskelse; mod sådanne ting er der ingen lov." Har spillere sidde i stole i en rundkreds undtagen én spiller, der starter den spille stående i midten. Alle spillere skal lydløst tror på en frugt af Ånden, som glæde, fred og tålmodighed. Spilleren i midten råber en frugt af ånden og hver spiller, der tænkte på at frugt af ånden skal stå op og finde en anden plads. Spilleren i midten vil også forsøge at finde en plads til at sidde. Hver runde spiller uden et sæde skal gå til midten og kalde en ny frugt af Ånden. Spilleren i midten har også mulighed for at sige, "frugtkurv ked." Det betyder, at alle skal komme op og finde en anden plads. Tilføje nogle sort til spillet ved at gøre spillerne hop, spring eller gå baglæns, når der skiftes pladser.