6. klasse videnskab projekter måle spændingen ved hjælp af kobbertråd og papir klip

March 15

Spændingen er en måling af bevægelse af elektricitet gennem et lukket kredsløb. Det er imidlertid også en måling af modstanden i El. Generelt, jo bedre et materiale er på fører elektricitet gennem et lukket kredsløb, jo højere spænding vil være. Der er masser af materialer, der kan lede elektricitet og ligeledes mange måder at sammenligne dem. For at sammenligne kobber ledninger og papir klip på denne måde, kan du måle spænding af den elektricitet, der gennemføres eller styrken af dens indflydelse på noget som en elektromagnet.

Pære sammenligning

Den enkleste måde at sammenligne spænding af en papirclips med der af kobbertråd er at måle deres evne til at helt lyse en pære. Alt hvad du behøver for dette eksperiment er kobbertråd, papir klip, en 6 volt batteri, ledning fører med isolerede krokodillenæb og en flad overflade til at isolere elektriciteten, som et skærebræt. Ved at knytte forskellige materialer for at tilslutte batteriet ledning fører med pære, du kan sammenligne lysstyrken på pæren for hver dirigent. Jo højere lysstyrke, jo højere spænding.

Pære variationer

Med det samme sæt, kan du teste yderligere variabler i kobbertråd og papirclips evne til conduce elektricitet. Test resultater for længere sektioner af wire eller større papir klip på samme kredsløb til at se, hvis længde påvirker løgets lysstyrke. En anden variabel at teste kilden til selve energien. I stedet for et batteri, kan du prøve at bruge en shaker, en krank, en solcelle eller endda en vindfane.

Elektromagnet styrke

Da en elektrisk strøm gennem en ledning skaber et magnetisk felt, være det improviserede fra kobbertråd eller papir klip, kan du yderligere teste styrken af en elektromagnet lavet af coiling forskellige slags wire. Med en 6 volt batteri, jern bolte, masking tape, stål skiver, kobber magnet wire og papir klip, kan brugere teste ikke kun spænding i spolen, men også hvordan styrken af det magnetiske felt påvirkes af mængden af vindinger i spolen, selv.

Elektromagnet variationer.

Da du bliver nødt til at wrap tråd omkring metal kernemateriale, er en variation til at prøve at skifte som metal, du kan bruge--stål, kobber, aluminium eller endda papir klip. Dog skal uanset kernemateriale, du bruger, du sørge for de er af samme størrelse, så de kan passe den samme skabelon. Første wrap lag papir omkring en af din kerne prøver at danne en cylinder, tape det ud, så skub din kernemateriale ud.


© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com